Summit Retail Media Group (SRMG) is een enthousiast, gedreven bedrijf met één doel: meer waardegroei halen uit uw klant door middel van de inzet van de mediamiddelen bij retailers. Zowel retailers als adverteerders kunnen met hun vraagstukken bij SRMG terecht.

Met de opkomst van marktplaatsen als bol.com en Amazon verandert niet alleen retailing maar ook marketing. Er ontstaan geweldige nieuwe marketingmogelijkheden op basis van de dataprofielen die deze retailomgevingen genereren van hun bezoekende en converterende klanten. Retailers worden daarmee publishers en maken zo aanspraak op de brand- en mediabudgetten van adverteerders, welke een bijdrage leveren aan de winst. SRMG helpt daarbij door retail-media-as-a-service aan te bieden.

Retail media kan op vele manieren een interessante toevoeging zijn aan de mediamix van adverteerders om zo shoppers te bereiken. Retail media maakt het mogelijk om extra aandacht voor het merk en de producten te krijgen zonder dat er meteen een price-off of ander retail-mechanisme moet worden afgesproken. Dit buiten de bestaande promotionele en trade-marketing afspraken met retailers om. Dat maakt het veel flexibeler, ook omdat de retail-kalender vaak al snel vol zit, en dus beperkte ruimte biedt. SRMG zorgt voor media-inzet die meetbaar is, waarmee deze te onderbouwen is.

SRMG stelt adverteerders in staat om hun consumenten te bereiken daar waar ze de mindset hebben hun aankopen te doen: midden in de (online) winkel. We bieden full funnel campagnemogelijkheden, van brand awareness tot aan het toevoegen van het product aan het winkelmandje.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief